دانلود طرح توجیهی رایگان

دانلود طرح اقتصادی و کارآفرینی و توجیهی رایگان

دانلود طرح توجیهی رایگان

دانلود طرح اقتصادی و کارآفرینی و توجیهی رایگان

دانلود طرح اقتصادی و کارآفرینی و توجیهی رایگان

۵ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات

موارد استفاده و کاربرد محصول : افزودنی مواد غذایی , بهداشتی , آرایشی و دارویی

معرفی محصول :

اﺳﺎﻧﺲﻫﺎ ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت ﻣﻌﻄﺮی ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ در اﻧﺪام ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻴﺎﻫﺎن ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺑﺮگ ، ﭘﻮﺳﺖ ، ﮔﻞ ، ﻣﻴﻮه ، داﻧﻪ و رﻳﺸﻪ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ . در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮ از ﺣﺪود ۹۰ ﮔﻴﺎه اﻣﻜﺎن اﺳﺘﺨﺮاج اﺳﺎﻧﺲ وﺟﻮد دارد . ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺗﺒﺨﻴﺮ اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ در اﺛﺮ ﻣﺠﺎورت ﻫﻮا و در ﺣﺮارت ﻋﺎدی ، آﻧﻬﺎ را روﻏﻦ ﻫﺎی ﻓﺮار ﻳﺎ اﺗﺮی ﻳﺎ اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎی روﻏﻨﻲ ﻧﻴﺰ ﻣﻲ ﻧﺎﻣﻨﺪ . اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻛﻠﻲ ﺑﻴﺮﻧﮓ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﺨﺼﻮص ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﺗﺎزه ﺗﻬﻴﻪ ﺷﺪه ﺑﺎﺷﻨﺪ وﻟﻲ در اﺛﺮ ﻣﺮور زﻣﺎن ﺑﻪ ﻋﻠﺖ اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن و رزﻳﻨﻲ ﺷﺪن رﻧﮓ آﻧﻬﺎ ﺗﻴﺮه ﻣﻲ ﺷﻮد .

ﺑﺮای ﺟﻠﻮﮔﻴﺮی از اﻳﻦ ﺗﻐﻴﻴﺮات ﺑﺎﻳﺪ اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ را در ﻣﻜﺎن ﺧﻨﻚ ، ﺧﺸﻚ ، ﻇﺮف ﻫﺎی ﺳﺮ ﺑﺴﺘﻪ و ﭘﺮ از ﺟﻨﺲ اﺳﺘﻌﻤﺎل اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ ﺑﻪ دوران ﺑﺎﺳﺘﺎن ﺑﺎز ﻣﻲ ﮔﺮدد، ﺑﻄﻮرﻳﻜﻪ ﺷﻴﺸﻪ ﻧﮕﻬﺪاری ﻧﻤﻮد . ﻣﺼﺮﻳﺎن اﺳﺘﺎن ۴۵۰۰ ﺳﺎل ﭘﻴﺶ از ﻣﻴﻼد ﻣﺴﻴﺢ از روﻏﻨﻬﺎی ﻣﻌﻄﺮی ﻛﻪ از ﮔﻴﺎﻫﺎن ﺑﺪﺳﺖ ﻣﻲ آوردﻧﺪ ﺑﺮای اﻧﺠﺎم ﻣﻨﺎﺳﻚ ﻣﺬﻫﺒﻲ، آﺋﻴﻦ ﻫﺎ و ﻧﻴﺰ ﻣﺪاوای ﺑﻴﻤﺎران اﺳﺘﻔﺎده ﻣﻲ ﻛﺮدﻧﺪ.

ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه اﺳﺖ ﻛﻪ ﻧﺸﺎن ﻣﻲ دﻫﺪ ﻣﺼﺮﻳﺎن ۴۰ ﻗﺮن ﻗﺒﻞ از ﻣﻴﻼد ﻣﻲ داﻧﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ را از ﮔﻴﺎﻫﺎن ﺑﺪﺳﺖ آورﻧﺪ. در واﻗﻊ ﻣﺼﺮﻳﺎن از اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎ ﺑﺮای ﻣﻮﻣﻴﺎﻳﻲ ﻛﺮدن ﻓﺮاﻋﻨﻪ اﺳﺘﻔﺎده ﻣﻲ ﻛﺮدﻧﺪ .ﻣﻮﻣﻴﺎﮔﺮان ﺑﻌﺪ از ﺧﺎرج ﻧﻤﻮدن اﺣﺸﺎء، ﺷﻜﻢ ﺟﺴﺪ را از اﺳﺎﻧﺲ ﻫﺎی ﺳﻴﺮ، دارﭼﻴﻦ و اﺳﺎﻧﺴﻬﺎی ﻣﻌﻄﺮ دﻳﮕﺮ ﭘﺮ ﻣﻲ ﻛﺮدﻧﺪ .

عناوین طرح کارآفرینی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات شامل :

  • ﻣﻘﺪﻣﻪ

ﺑﺨﺶ اول : ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﺤﺼﻮل   

  • -۱ -۱ ﻧﺎم و ﻛﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت (آﻳﺴﻴﻚ ۳)
  • -۲-۱ ﺷﻤﺎره ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﻛﻲ
  • -۳-۱ ﺷﺮاﻳﻂ واردات ﻣﺤﺼﻮل
  • -۴-۱ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﺤﺼﻮل ( ﻣﻠﻲ ﻳﺎ ﺑﻴﻦ اﻟﻤﻠﻠﻲ )
  • -۵-۱ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻻزم در زﻣﻴﻨﻪ ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ داﺧﻠﻲ و ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۶-۱ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﻮارد ﻣﺼﺮف و ﻛﺎرﺑﺮد
  • -۷-۱ ﺑﺮرﺳﻲ ﻛﺎﻻﻫﺎی ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ اﺛﺮات آن ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺤﺼﻮل
  • -۸-۱ اﻫﻤﻴﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋﻳﻜﻲ ﻛﺎﻻ در دﻧﻴﺎی اﻣﺮوز
  • -۹-۱ ﻛﺸﻮرﻫﺎی ﻋﻤﺪه ﺗﻮﻟﻴﺪﻛﻨﻨﺪه و ﻣﺼﺮف ﻛﻨﻨﺪه ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱۰-۱ ﺷﺮاﻳﻂ ﺻﺎدرات

ﺑﺨﺶ دوم : ﺑﺮرﺳﻲ وﺿﻌﻴﺖ ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎ

  • -۱-۲ ﺑﺮرﺳﻲ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری و روﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﻮم ﺗﺎﻛﻨﻮن
  • -۲-۲ ﺑﺮرﺳﻲ وﺿﻌﻴﺖ ﻃﺮحﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ و ﻃﺮحﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪ در دﺳﺖ اﺟﺮا
  • -۳-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ واردات ﻣﺤﺼﻮل از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﻮم
  • -۴-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﻣﺼﺮف از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﻮم ﺗﺎﻛﻨﻮن
  • -۵-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﺻﺎدرات ﻣﺤﺼﻮل از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﻮم
  • -۶-۲ ﺑﺮرﺳﻲ ﻧﻴﺎز ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮل ﺑﺎ اوﻟﻮﻳﺖ ﺻﺎدرات ﺗﺎ ﭘﺎﻳﺎن ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﻨﺠﻢ

ﺑﺨﺶ ﺳﻮم : ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻓﻨﻲ و ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ   

  • -۳ ﺑﺮرﺳﻲ اﺟﻤﺎﻟﻲ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی و روش ﻫﺎی ﺗﻮﻟﻴﺪ و ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮل در ﻛﺸﻮر
  • -۴ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻧﻘﺎط ﻗﻮت و ﺿﻌﻒ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژیﻫﺎی ﻣﺮﺳﻮم در ﻓﺮاﻳﻨﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۵ ﺑﺮرﺳﻲ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺣﺪاﻗﻞ ﻇﺮﻓﻴﺖ اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺑﺮآورد ﺣﺠﻢ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﺛﺎﺑﺖ
  • -۶ ﺑﺮآورد ﻣﻮاد اوﻟﻴﻪ ﻋﻤﺪه ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز ﺳﺎﻻﻧﻪ و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺗﺎﻣﻴﻦ آن
  • -۷ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای اﺟﺮای ﻃﺮح
  • -۸ وﺿﻌﻴﺖ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﻧﻴﺮوی اﻧﺴﺎﻧﻲ و ﺗﻌﺪاد اﺷﺘﻐﺎل
  • -۹ ﺑﺮرﺳﻲ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻴﺰان آب، ﺑﺮق، ﺳﻮﺧﺖ، اﻣﻜﺎﻧﺎت ﻣﺨﺎﺑﺮاﺗﻲ و ارﺗﺒﺎﻃﻲ
  • -۱۰ وﺿﻌﻴﺖ ﺣﻤﺎﻳﺖﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی و ﺑﺎزرﮔﺎﻧﻲ
  • -۱۱ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ و اراﺋﻪ ﺟﻤﻊﺑﻨﺪی و ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻧﻬﺎﻳﻲ در ﻣﻮرد اﺣﺪاث واﺣﺪﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ

ﺑﺨﺶ ﭼﻬﺎرم : ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻣﺎﻟﻲ و اﻗﺘﺼﺎدی   

  • -۱-۱۲ اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاری و ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ در ﮔﺮدش
  • -۲-۱۲ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻧﻘﻄﻪ ﺳﺮﺑﺴﺮ
  • -۳-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﻗﻴﻤﺖ و ﺣﺎﺷﻴﻪ ﺳﻮد
  • -۴-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﺟﺮﻳﺎن ﻧﻘﺪی طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات
  • -۵-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ رﻳﺴﻚ ﭘﺬﻳﺮی ﭘﺮوژه
  • -۶-۱۲ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻛﻠﻴﻪ ﺷﺎﺧﺼﻬﺎی ﻣﺎﻟﻲ
  • -۷-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﻃﺮح ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎﻳﻲ ﻧﻈﻴﺮ ﻗﻴﻤﺖ ﻓﺮوش

 

دانلود طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: ورد WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : ۷۰ صفحه

برای دانلود روی لینک پایین کلیک کنید

طرح توجیهی تولید کنسانتره اسانس از مرکبات

  • افشین حسنی
  • ۰
  • ۰

طرح توجیهی تولید الکترود دریایی

موارد استفاده و کاربرد محصول : مناسب برای جوشکاری های زیر آب و جوشکاری در دریا

معرفی محصول :

ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻃﺮح ﺣﺎﺿﺮ ، اﻟﻜﺘﺮود درﻳﺎﻳﻲ ﻳﺎ زﻳﺮ آﺑﻲ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ . اﻳﻦ اﻟﻜﺘﺮودﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر اﻧﺠـﺎم ﺟﻮﺷـﻜﺎری زﻳﺮ آب ﻣﻮرد اﺳﺘﻔﺎده ﻗﺮار ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻧﺪ . ﺟﻮﺷﻜﺎری زﻳﺮ آب از زﻣﺎن ﺟﻨﮓ ﺟﻬﺎﻧﻲ دوم ﻫﻨﮕﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﻛﺸﺘﻲ ﻫﺎی ﺧﺴﺎرت دﻳﺪه ﺑﺎﻳـﺪﺳـﺮﻳﻌﺎً در آب ﺗﻌﻤﻴﺮ ﻣﻲ ﺷﺪﻧﺪ ﺑﻪ وﺟﻮد آﻣﺪ. ﺑﻴﺮون آوردن ﻛﺸﺘﻲ ﺑﺮای ﺗﻌﻤﻴﺮ ﻛﺮدن آن، ﻫﻢ اﻛﻨﻮن ﻫﻢ ﺑﺴﻴﺎر ﻫﺰﻳﻨـﻪ ﺑـﺮ اﺳﺖ و ﺻﺮﻓﻪ اﻗﺘﺼﺎدی ﻧﺪارد.

ﺑﺴﻴﺎری از ﻣﺮدم ﺟﻮﺷﻜﺎری زﻳﺮ آب را ﺑﺴﻴﺎر ﻋﺠﻴـﺐ ﻣـﻲ داﻧﻨـﺪ، ﭼـﻮن ﻣﺎﻫﻴـﺖ ﺟﻮﺷـﻜﺎری را از آﺗـﺶ ﻣﻲداﻧﻨﺪ. وﻟﻲ ﺟﻮﺷﻜﺎری ﻣﺎﻫﻴﺖ ﻗـﻮس اﻟﻜﺘﺮﻳﻜـﻲ دارد و روﺷـﻦ ﺷـﺪن  آن زﻳـﺮ آب ﻛـﺎر ﻋﺠﻴﺒـﻲ  ﻧﻴـﺴﺖ. ﺑـﺮای ﺟﻮﺷﻜﺎری در ﺧﺸﻜﻲ، ﻫﻮا ﻳﻮﻧﻴﺰه ﻣﻲﺷﻮد و در آب، ﺑﺨﺎر آب ﻳﻮﻧﻴﺰه ﻣﻲ ﺷﻮد.اﻟﻜﺘﺮودﻫﺎی ﻣﻮرد ﻣﺼﺮف در ﺟﻮﺷﻜﺎری ﻗﻮﺳﻲ زﻳﺮ آﺑﻲ از اﻧﻮاع اﺻﻼح ﺷﺪه اﻟﻜﺘﺮودﻫـﺎی دﺳـﺘﻲ ﻣﻌﻤـﻮﻟﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺳﻴﺴﺘﻢ ﻛﺪﮔﺬاری ﺧﺎﺻﻲ ﺑﺮای اﻳﻦ اﻟﻜﺘﺮودﻫﺎ وﺟﻮد ﻧﺪارد و اﻏﻠـﺐ آﻧﻬـﺎ ﺑـﺮ اﺳـﺎس ﻧـﺎم ﺗﺠـﺎری ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه و ﺑﺮ اﺳﺎس ﻗﺎﺑﻠﻴﺖ و ﺳﻬﻮﻟﺖ اﺳﺘﻔﺎده ﺑﺮای ﺟﻮﺷﻜﺎران ﻛﺎرﺑﺮد ﻳﺎﻓﺘﻪ اﻧﺪ.

عناوین طرح توجیهی تولید الکترود دریایی شامل :

  • ﻣﻘﺪﻣﻪ

ﺑﺨﺶ اول : ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﺤﺼﻮل   

  • -۱ -۱ ﻧﺎم و ﻛﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت (آﻳﺴﻴﻚ ۳)
  • -۲-۱ ﺷﻤﺎره ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﻛﻲ
  • -۳-۱ ﺷﺮاﻳﻂ واردات ﻣﺤﺼﻮل
  • -۴-۱ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﺤﺼﻮل ( ﻣﻠﻲ ﻳﺎ ﺑﻴﻦ اﻟﻤﻠﻠﻲ )
  • -۵-۱ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻻزم در زﻣﻴﻨﻪ ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ داﺧﻠﻲ و ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۶-۱ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﻮارد ﻣﺼﺮف و ﻛﺎرﺑﺮد
  • -۷-۱ ﺑﺮرﺳﻲ ﻛﺎﻻﻫﺎی ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ اﺛﺮات آن ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺤﺼﻮل
  • -۸-۱ اﻫﻤﻴﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋﻳﻜﻲ ﻛﺎﻻ در دﻧﻴﺎی اﻣﺮوز
  • -۹-۱ ﻛﺸﻮرﻫﺎی ﻋﻤﺪه ﺗﻮﻟﻴﺪﻛﻨﻨﺪه و ﻣﺼﺮف ﻛﻨﻨﺪه ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱۰-۱ ﺷﺮاﻳﻂ ﺻﺎدرات

ﺑﺨﺶ دوم : ﺑﺮرﺳﻲ وﺿﻌﻴﺖ ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎ

  • -۱-۲ ﺑﺮرﺳﻲ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری و روﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﻮم ﺗﺎﻛﻨﻮن
  • -۲-۲ ﺑﺮرﺳﻲ وﺿﻌﻴﺖ ﻃﺮحﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ و ﻃﺮحﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪ در دﺳﺖ اﺟﺮا
  • -۳-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ واردات ﻣﺤﺼﻮل از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﻮم
  • -۴-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﻣﺼﺮف از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﻮم ﺗﺎﻛﻨﻮن
  • -۵-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﺻﺎدرات ﻣﺤﺼﻮل از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﻮم
  • -۶-۲ ﺑﺮرﺳﻲ ﻧﻴﺎز ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮل ﺑﺎ اوﻟﻮﻳﺖ ﺻﺎدرات ﺗﺎ ﭘﺎﻳﺎن ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﻨﺠﻢ

ﺑﺨﺶ ﺳﻮم : ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻓﻨﻲ و ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ   

  • -۳ ﺑﺮرﺳﻲ اﺟﻤﺎﻟﻲ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی و روش ﻫﺎی ﺗﻮﻟﻴﺪ و ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮل در ﻛﺸﻮر
  • -۴ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻧﻘﺎط ﻗﻮت و ﺿﻌﻒ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژیﻫﺎی ﻣﺮﺳﻮم در ﻓﺮاﻳﻨﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۵ ﺑﺮرﺳﻲ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺣﺪاﻗﻞ ﻇﺮﻓﻴﺖ اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺑﺮآورد ﺣﺠﻢ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﺛﺎﺑﺖ
  • -۶ ﺑﺮآورد ﻣﻮاد اوﻟﻴﻪ ﻋﻤﺪه ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز ﺳﺎﻻﻧﻪ و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺗﺎﻣﻴﻦ آن
  • -۷ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای اﺟﺮای ﻃﺮح
  • -۸ وﺿﻌﻴﺖ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﻧﻴﺮوی اﻧﺴﺎﻧﻲ و ﺗﻌﺪاد اﺷﺘﻐﺎل
  • -۹ ﺑﺮرﺳﻲ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻴﺰان آب، ﺑﺮق، ﺳﻮﺧﺖ، اﻣﻜﺎﻧﺎت ﻣﺨﺎﺑﺮاﺗﻲ و ارﺗﺒﺎﻃﻲ
  • -۱۰ وﺿﻌﻴﺖ ﺣﻤﺎﻳﺖﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی و ﺑﺎزرﮔﺎﻧﻲ
  • -۱۱ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ و اراﺋﻪ ﺟﻤﻊﺑﻨﺪی و ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻧﻬﺎﻳﻲ در ﻣﻮرد اﺣﺪاث واﺣﺪﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ

ﺑﺨﺶ ﭼﻬﺎرم : ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻣﺎﻟﻲ و اﻗﺘﺼﺎدی   

  • -۱-۱۲ اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاری و ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ در ﮔﺮدش
  • -۲-۱۲ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻧﻘﻄﻪ ﺳﺮﺑﺴﺮ
  • -۳-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﻗﻴﻤﺖ و ﺣﺎﺷﻴﻪ ﺳﻮد
  • -۴-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﺟﺮﻳﺎن ﻧﻘﺪی طرح توجیهی تولید الکترود دریایی
  • -۵-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ رﻳﺴﻚ ﭘﺬﻳﺮی ﭘﺮوژه
  • -۶-۱۲ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻛﻠﻴﻪ ﺷﺎﺧﺼﻬﺎی ﻣﺎﻟﻲ
  • -۷-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﻃﺮح ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎﻳﻲ ﻧﻈﻴﺮ ﻗﻴﻤﺖ ﻓﺮوش

 

دانلود طرح توجیهی تولید الکترود دریایی مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: ورد WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : ۷۰ صفحه

برای دانلود روی لینک پایین کلیک کنید

طرح توجیهی تولید الکترود دریایی

  • افشین حسنی
  • ۰
  • ۰

طرح توجیهی راه اندازی آموزشگاه آشپزی

معرفی محصول طرح توجیهی راه اندازی آموزشگاه آشپزی :

در این مطلب به تشریح طرح توجیهی راه اندازی آموزشگاه آشپزی می پردازیم. بدون شک قویترین غریزه ای از ابتدای تولد انسان اجرا به جنب و جوش و تلاش وادار ساخت و نظام تلاش خود را در راه سیدن و ارضای این غریزه به کار گرفت . احساس گرسنگی و برطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیر است . در راه اصلاح و بهترکردن وضعیت غذا و تغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، با یکسری اکتشافات بزرگ توانستند از ریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند و یرای بهبود این امر از وسایل کشاورزی مکانیزه امروزی ، ابزار علمی ، پرورش طیور و صیدهای دریایی و وسایل پیشرفته ، استفاده نماید.

از مهمترین افتخارات انسان در پیشبرد امر تغذیه می توان کشف آتش را نام برد که مصادف است با پختن مواد خوراکی و در حقیقت از آن زمان در امر تغذیه ، تحولی عظیم و شگرف پدیدار شد و اندک اندک هنر آشپزی ، تاریخ خود را آغاز کرد . تا کمترین امکانات ، بهترین نتیجه را بدست آورد . نکته حائز اهمیت این است که  علاقمندان به هنر آشپزی در هر سن و در هر شرایطی با توجه به خلاقیت و تلاش به بهترین نتایج دست خواهند یافت ….

 

موضوعات بررسی شده در طرح توجیهی راه اندازی آموزشگاه آشپزی :

  • مقدمه
  • توصیف پروژه
  • توجیه پروژه با منطق
  • امکان سنجی
  • محل تأسیس و شرایط ساختمان
  • بیمه و دریافت مجوز
  • کروکی
  • چارت
  • برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد
  • برآورد تجهیزات و برآورد قیمت
  • محاسبات مالی
  • برآورد استهلاک
  • توجیه اقتصادی
  • جدول هزینه ها
  • نحوه جذب سرمایه
  • برنامه های خلاق تبلیغاتی
  • زمان بندی پروژه
  • گزارش بازدید
  • ضمایم

 

دانلود طرح توجیهی راه اندازی آموزشگاه آشپزی بالا مناسب برای

درس کارآفرینی در دانشگاه ها
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل : WORD قابل ویرایش

تعداد صفحات: ۲۳ صفحه

برای دانلود روی لینک پایین کلیک کنید

طرح توجیهی راه اندازی آموزشگاه آشپزی

  • افشین حسنی
  • ۰
  • ۰

بیزینس پلن تاسیس تاکسی تلفنی

معرفی محصول :

این ایده از نظر موقعیت اجتماعی قابل اجراست که هزینه اولیه بسیار زیادی هم ندارد اخذ مجوز از نظر صنف و به کارگرفتن یک منشی و یک نظافت چی و تعدادی راننده استو از نظر اجا هیچ مشکلی ندارد و من برای هزینه اولیه این کا رمقداری پول را از پدر خود قرض گرفته وتا زمان معین به وی خاهم پرداخت تمامی رانندگان آژانس باید حداقل دو زبان زنده دنیا را یاد داشته باشند یعنی عربی وانگلیسی آشنایی کامل را داشت باشند و مدرک تحصیلی آنها از دیپلم کمتر نباید باشد و اگه راننده با این دو زبان آشنایی کامل نداشت بنابراین یک کلاس فشرده مکالمه در اول برای رانندگان گذاشته می شود.

اولین چیز که در این ایده برای من بسیار مهم است اشتغال زایی وکسب درآمد است کسب درآمد بایدطوری باشد که برای من تولید سود کند نه که باعث ضرروزیان برای من شود این طرح به صورت خدماتی است که تقریبا”به ۱۰الی۱۵نفراحتیاج دارد من با این ایده می خواهم یک کار جدید و پردرآمدوپر سود به جامعه ایفا کنم اولین قدم دراین کار این است کهبا اولین تماس انجام شده با آژانس یک اشتراک برای فرد در نظر گرفته شود….

موضوعات بررسی شده در بیزینس پلن تاسیس تاکسی تلفنی :

  • توصیف
  • امکان سنجی
  • برآورد نیروی انسانی
  • انتخاب محل کار
  • برآورد تجهیزات
  • تبلیغات
  • محاسبات مالی
  • نتیجه
  • رقابت
  • برآورد تجهیزات
  • شرایط کار رانندگان در آرژانس

 

دانلود بیزینس پلن تاسیس تاکسی تلفنی بالا مناسب برای

درس کارآفرینی در دانشگاه ها
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل : WORD قابل ویرایش

تعداد صفحات: ۲۷ صفحه

برای دانلود روی لینک پایین کلیک کنید

بیزینس پلن تاسیس تاکسی تلفنی

  • افشین حسنی
  • ۰
  • ۰

طرح توجیهی تولید اسید سولفوریک

موارد استفاده و کاربرد محصول : کودهای شیمیایی ، صنایع معدنی و فلزی و …

معرفی محصول :

اسید ﺳﻮﻟﻔﻮﺭﻳﻚ ﺧﺎﻟﺺ (۴SO٢(H ﺩﺍﺭﺍﻱ ﺟﺮﻡ ﻣﻮﻟﻜﻮﻟﻲ ٠٨/٩٨ ﻣﺎﻳﻌﻲ ﺑﻲﺭﻧﮓ ﻭ ﻧﺴﺒﺘﺎﹰ ﻭﻳـﺴﻜﻮﺯ ﻣـﻲﺑﺎﺷـﺪ. ﺍﺳﻴﺪ ﺳﻮﻟﻔﻮﺭﻳﻚ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻧﺴﺒﺘﻲ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺣﻞ ﻣﻲﺷﻮﺩ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ٣SO ﺑﻪ ﻫـﺮ ﻧـﺴﺒﺘﻲ ﺩﺭ ﺍﺳـﻴﺪ ﺳـﻮﻟﻔﻮﺭﻳﻚ ﺣـﻞ ﻣﻲﺷﻮﺩ ﻭ ﺍﻭﻟﺌﻮﻡ ﺗﺸﻜﻴﻞ ﻣﻲﺷﻮﺩ.

ﻏﻠﻈﺖ ﺍﻭﻟﺌﻮﻡ ﺑﺮ ﺣﺴﺐ ﻣﻴﺰﺍﻥ ٣SO ﺣﻞ ﺷـﺪﻩ ﺩﺭ ﺍﺳـﻴﺪ ﺳـﻮﻟﻔﻮﺭﻳﻚ ﺑﻴـﺎﻥ ﻣـﻲﺷـﻮﺩ. ﻣﺸﺨـﺼﺎﺕ ﻓﻴﺰﻳﻜـﻲ ﺍﺳﻴﺪ ﺳﻮﻟﻔﻮﺭﻳﻚ ﻭ ﺍﻭﻟﺌﻮﻡ ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺑﻪ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﻏﻠﻈﺖ ۴SO٢H ,٣SO ﻭ ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺩﻣﺎ ﻭ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﺍﺭﺩ. ﺩﺭ ﺩﻣﺎﻱ ﺛﺎﺑﺖ ﺩﺍﻧﺴﻴﺘﻪ ﺍﺳﻴﺪ ﺳﻮﻟﻔﻮﺭﻳﻚ ﺑﺎ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﻏﻠﻈﺖ ۴SO٢H ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﻣﻲﻳﺎﺑﺪ.

ﺍﺳﻴﺪ ﺳﻮﻟﻔﻮﺭﻳﻚ ﻳﻚ ﺍﺳﻴﺪ ﻗﻮﻱ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺩﺍﺭﺍﻱ ﻣﻘﺎﻭﻣـﺖ ﺷـﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺑـﺎﻻﻳﻲ ﺍﺳـﺖ. ﺍﻳـﻦ ﻣـﺎﺩﻩ ﺑـﻪ ﻧﺎﻣﻬـﺎﻱ ﺍﺳﻴﺪ ﺳﻮﻟﻔﻴﻦ (Sulphin acid)، ﺍﺳﻴﺪ ﺑﺎﺗﺮﻱ (battery acid) ﻭ ﺳﻮﻟﻔﺎﺕ ﻫﻴﺪﺭﻭﮊﻥ ﻧﻴﺰ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﻣﻲﺷـﻮﺩ. ﺍﻳـﻦ ﻣﺤـﺼﻮﻝ ﻣـﻮﺍﺭﺩ ﺍﺳـﺘﻔﺎﺩﻩ ﻭﺳـﻴﻌﻲ ﺩﺭ ﻓﺮﺍﻳﻨـﺪﻫﺎﻱ ﺷـﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﺑـﻪ ﻋﻨـﻮﺍﻥ ﻋﺎﻣـﻞ ﺍﺳـﻴﺪﻱ، ﻛﺎﺗﺎﻟﻴـﺴﺖ ﻭ ﻋﺎﻣـﻞ ﺩﻱ ﻫﻴﺪﺭﺍﺳﻴﻮﻥ ﺩﺍﺭﺩ.

ﻛﺪ ﺁﻳﺴﻴﻚ ﺍﺳﻴﺪ ﺳﻮﻟﻔﻮﺭﻳﻚ ٢۴١٢١۶۵١ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ.

عناوین طرح توجیهی تولید اسید سولفوریک شامل :

  • معرفی محصول
  • مشخصات کلی محصول
  • شماره تعرفه گمرکی
  • شرایط واردات
  • استانداردهای ملی وجهانی
  • قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
  • موارد مصرف و کاربرد
  • کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
  • اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
  • کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
  • وضعیت عرضه و تقاضا
  • بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید
  • بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال
  • بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
  • بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
  • ﺭﻭﺷﻬﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺍﺳﻴﺪ ﺳﻮﻟﻔﻮﺭﻳﻚ
  • فرآیند تولید محصول
  • ماشین آلات
  • بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
  • محوطه سازی
  • ساختمان
  • ماشین آلات
  • وسائط نقلیه
  • هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
  • هزینه های قبل از بهره برداری
  • برآورد حقوق و دستمزد
  • برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات
  • جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
  • نتیجه گیری
  • میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
  • پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
  • تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
  • مراجع

 

دانلود طرح توجیهی تولید اسید سولفوریک مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

 

فرمت فایل: ورد WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : ۴۰ صفحه

برای دانلود روی لینک پایین کلیک کنید

طرح توجیهی تولید اسید سولفوریک

  • افشین حسنی