دانلود طرح توجیهی رایگان

دانلود طرح اقتصادی و کارآفرینی و توجیهی رایگان

دانلود طرح توجیهی رایگان

دانلود طرح اقتصادی و کارآفرینی و توجیهی رایگان

دانلود طرح اقتصادی و کارآفرینی و توجیهی رایگان

  • ۰
  • ۰

طرح توجیهی تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی

موارد استفاده و کاربرد محصول : ذوب فلزات

معرفی محصول :

ﻣﻄﺎﺑﻖ ﺗﻌﺎرﻳﻒ ﻋﻠﻤﻲ ، واژه روﻏﻦ ﺑﺮای آن دﺳﺘﻪ از ﻣﺎﻳﻌﺎت ﺑﻪ ﻛﺎر ﻣﻲ رود ﻛﻪ ﺑﺎ آب ﻣﺨﻠﻮط ﻧﻤﻲ ﺷـﻮﻧﺪ و ﺑﻪ دﻟﻴﻞ آن ﻛﻪ ﭼﮕﺎﻟﻲ آﻧﻬﺎ ﻛﻤﺘﺮ از آب اﺳﺖ، روی آب ﺷﻨﺎور ﻣﻲ ﻣﺎﻧﻨﺪ. اﺻﻮﻻً روﻏـﻦ ﺑـﻪ ﭼﺮﺑـﻲ اﻃـﻼق ﻣﻲ ﺷﻮد ﻛﻪ در دﻣﺎی اﺗﺎق ﻣﻌﻤﻮﻻً ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﻣﺎﻳﻊ ﺑﺎﺷﺪ. ﻟﻴﻜﻦ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﻋﻤﻮﻣﻲ روﻏﻦ ﻫـﺎ ( ﺧـﻮراﻛﻲ ) ﺑـﻪ آﻧﺪﺳﺘﻪ از روﻏﻦ ﻫﺎ و ﭼﺮﺑﻲ ﻫﺎ ﻛﻪ از ﻧﺒﺎﺗﺎت ﻳﺎ ﺣﻴﻮاﻧﺎت اﺳﺘﺨﺮاج ﺷﺪه و ﻣﺼﺮف ﺧﻮراﻛﻲ اﻧـﺴﺎن را دارد ، اﻃﻼق ﻣﻲ ﮔﺮدد .
روغن ماهی از ﺟﻤﻠﻪ روﻏﻦ ﻫﺎی ﺧﻮراﻛﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ از اﻧﻮاع ﻣﺎﻫﻴﺎن ﮔﺮﻓﺘـﻪ ﺷـﺪه و در ﺗﻬﻴـﻪ ﻏـﺬاﻫﺎ ﻣـﻮرد اﺳﺘﻔﺎده اﻧﺴﺎن ﻗﺮار ﻣﻲ ﮔﻴﺮد . ﻋﺎﻣﻞ اﺻﻠﻲ ﻛﻪ ﺳﺒﺐ اﻳﺠﺎد ﻣﺰﻳﺖ در روﻏﻦ ﻣﺎﻫﻲ ﺑﻪ ﻧﺴﺒﺖ ﺳﺎﻳﺮ روﻏﻦ ﻫﺎ و ﭼﺮﺑﻲ ﻫﺎی ﻧﺒﺎﺗﻲ و ﺣﻴﻮاﻧﻲ ﻣﻲ ﮔـﺮدد ، ﻣـﺎده ای ﺑـﻪ ﻧـﺎم اﻣﮕـﺎ ۳ اﺳـﺖ .  Omega- 3  ﻛـﻪ ﻳـﻚ ﻧـﻮع Essential Fatty Acid ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ ( Essential ﺑﻪ اﻳﻦ ﻣﻌﻨﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺪن آن را ﻧﻤـﻲ ﺳـﺎزد و ﻣـﺎ ﺑﺎﻳـﺪ از ﻃﺮﻳﻖ ﺗﻐﺬﻳﻪ آن را ﺑﻪ ﺑﺪن ﺑﺮﺳﺎﻧﻴﻢ) ﻣﺎﻫﻲ ﻳﻜﻲ ازﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻣﻨﺒﻊ ﻫﺎی Omega- 3  ﻣﻲ ﺑﺎﺷـﺪ و ﻧـﻮﻋﻲ از آن ﻛﻪ در ﻣﺎﻫﻲ وﺟﻮد دارد دارای ۲ ﻧﻮع Acid Fatty ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ در ﺳﻼﻣﺖ اﻧﺴﺎن ﻧﻘﺶ ﺑﺴﻴﺎر ﻣﻬﻤﻲ دارد…

عناوین طرح توجیهی تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی شامل :

  • ﻣﻘﺪﻣﻪ
  • ﺑﺨﺶ اول : ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱ -۱ ﻧﺎم و ﻛﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت (آﻳﺴﻴﻚ۳)
  • -۲-۱ ﺷﻤﺎره ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﻤﺮﻛﻲ
  • -۳-۱ ﺷﺮاﻳﻂ واردات ﻣﺤﺼﻮل
  • -۴-۱ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد در ﻣﺤﺼﻮل ( ﻣﻠﻲ ﻳﺎ ﺑﻴﻦ اﻟﻤﻠﻠﻲ )
  • -۵-۱ ﺑﺮرﺳﻲ و اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻻزم در زﻣﻴﻨﻪ ﻗﻴﻤﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ داﺧﻠﻲ و ﺟﻬﺎﻧﻲ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۶-۱ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﻮارد ﻣﺼﺮف و ﻛﺎرﺑﺮد
  • -۷-۱ ﺑﺮرﺳﻲ ﻛﺎﻻﻫﺎی ﺟﺎﻳﮕﺰﻳﻦ و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ اﺛﺮات آن ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﻣﺤﺼﻮل
  • -۸-۱ اﻫﻤﻴﺖ اﺳﺘﺮاﺗﮋﻳﻜﻲ ﻛﺎﻻ در دﻧﻴﺎی اﻣﺮوز
  • -۹-۱ ﻛﺸﻮرﻫﺎی ﻋﻤﺪه ﺗﻮﻟﻴﺪﻛﻨﻨﺪه و ﻣﺼﺮف ﻛﻨﻨﺪه ﻣﺤﺼﻮل
  • -۱۰-۱ ﺷﺮاﻳﻂ ﺻﺎدرات
  • ﺑﺨﺶ دوم : ﺑﺮرﺳﻲ وﺿﻌﻴﺖ ﻋﺮﺿﻪ و ﺗﻘﺎﺿﺎ
  • -۱-۲ ﺑﺮرﺳﻲ ﻇﺮﻓﻴﺖ ﺑﻬﺮه ﺑﺮداری و روﻧﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﻮم ﺗﺎﻛﻨﻮن
  • -۲-۲ ﺑﺮرﺳﻲ وﺿﻌﻴﺖ ﻃﺮحﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ و ﻃﺮحﻫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪ در دﺳﺖ اﺟﺮا
  • -۳-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ واردات ﻣﺤﺼﻮل از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺳﻮم
  • -۴-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﻣﺼﺮف از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﻮم ﺗﺎﻛﻨﻮن
  • -۵-۲ ﺑﺮرﺳﻲ روﻧﺪ ﺻﺎدرات ﻣﺤﺼﻮل از آﻏﺎز ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﻮم
  • -۶-۲ ﺑﺮرﺳﻲ ﻧﻴﺎز ﺑﻪ ﻣﺤﺼﻮل ﺑﺎ اوﻟﻮﻳﺖ ﺻﺎدرات ﺗﺎ ﭘﺎﻳﺎن ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﻨﺠﻢ
  • ﺑﺨﺶ ﺳﻮم : ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻓﻨﻲ و ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژﻳﻜﻲ
  • -۳ ﺑﺮرﺳﻲ اﺟﻤﺎﻟﻲ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژی و روش ﻫﺎی ﺗﻮﻟﻴﺪ و ﻋﺮﺿﻪ ﻣﺤﺼﻮل در ﻛﺸﻮر
  • -۴ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻧﻘﺎط ﻗﻮت و ﺿﻌﻒ ﺗﻜﻨﻮﻟﻮژیﻫﺎی ﻣﺮﺳﻮم در ﻓﺮاﻳﻨﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮل
  • -۵ ﺑﺮرﺳﻲ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺣﺪاﻗﻞ ﻇﺮﻓﻴﺖ اﻗﺘﺼﺎدی ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺑﺮآورد ﺣﺠﻢ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﺛﺎﺑﺖ
  • -۶ ﺑﺮآورد ﻣﻮاد اوﻟﻴﻪ ﻋﻤﺪه ﻣﻮرد ﻧﻴﺎز ﺳﺎﻻﻧﻪ و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﺗﺎﻣﻴﻦ آن
  • -۷ ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای اﺟﺮای ﻃﺮح
  • -۸ وﺿﻌﻴﺖ ﺗﺄﻣﻴﻦ ﻧﻴﺮوی اﻧﺴﺎﻧﻲ و ﺗﻌﺪاد اﺷﺘﻐﺎل
  • -۹ ﺑﺮرﺳﻲ و ﺗﻌﻴﻴﻦ ﻣﻴﺰان آب، ﺑﺮق، ﺳﻮﺧﺖ، اﻣﻜﺎﻧﺎت ﻣﺨﺎﺑﺮاﺗﻲ و ارﺗﺒﺎﻃﻲ
  • -۱۰ وﺿﻌﻴﺖ ﺣﻤﺎﻳﺖﻫﺎی اﻗﺘﺼﺎدی و ﺑﺎزرﮔﺎﻧﻲ
  • -۱۱ ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ و اراﺋﻪ ﺟﻤﻊﺑﻨﺪی و ﭘﻴﺸﻨﻬﺎد ﻧﻬﺎﻳﻲ در ﻣﻮرد اﺣﺪاث واﺣﺪﻫﺎی ﺟﺪﻳﺪ
  • ﺑﺨﺶ ﭼﻬﺎرم : ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت ﻣﺎﻟﻲ و اﻗﺘﺼﺎدی
  • -۱-۱۲ اراﺋﻪ اﻃﻼﻋﺎت ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﮔﺬاری و ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ در ﮔﺮدش
  • -۲-۱۲ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ و ﺗﺠﺰﻳﻪ و ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻧﻘﻄﻪ ﺳﺮﺑﺴﺮ
  • -۳-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﻗﻴﻤﺖ و ﺣﺎﺷﻴﻪ ﺳﻮد
  • -۴-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﺟﺮﻳﺎن ﻧﻘﺪی ﻃﺮح
  • -۵-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ رﻳﺴﻚ ﭘﺬﻳﺮی ﭘﺮوژه
  • -۶-۱۲ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻛﻠﻴﻪ ﺷﺎﺧﺼﻬﺎی ﻣﺎﻟﻲ
  • -۷-۱۲ آﻧﺎﻟﻴﺰ ﺣﺴﺎﺳﻴﺖ ﻃﺮح ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎﻳﻲ ﻧﻈﻴﺮ ﻗﻴﻤﺖ ﻓﺮوش

 

دانلود طرح کسب و کار تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی مناسب برای :
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق کارآفرینی امید
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل: ورد WORD قابل ویرایش و PDF

تعداد صفحات : ۷۰ صفحه

برای دانلود روی لینک پایین کلیک کنید

طرح توجیهی تولید و تصفیه روغن ماهی خوراکی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی